Úvod » Pomoc pri varenie » Nôž na chlieb a pečivo so zubatým ostrím, SAKAI professional BAKER, dĺžka 330 mm
Táto rada nožov sa vyznačuje čepeľou zo špeciálnej nehrdzavejúcej ocele s výbornou ostrosťou a vyváženosťou, ktorá je preferovaná uznávanými kuchármi.
Na výrobu nožov sa používa špeciálna vysoko kvalitná oceľ (3Cr13), ktorá poskytuje základ pre najdôležitejší rys noža a to jeho dlhotrvajúcu ostrosť.
SAKAI professional BAKER nôž na pečivo
Dĺžka čepele: 200 mm, celková dĺžka: 330 mm, hrúbka čepele: 2,5 mm, váha: 245 g.
SAKAI PROFESSIONAL
Viete, že…
drevo z orecha kráľovského je nesmierne cenené pre svoju nezameniteľnú kresbu a vysokú trvanlivosť. Toto jedinečné drevo sa v Európe využíva už od 17. storočia, a to predovšetkým na výrobu prvotriedneho nábytku, pažieb cenných pušiek, špičkových umeleckých a dekoratívnych predmetov…
"Výsledný efekt tvorí až umelecký dojem a tieto nože budú ozdobou vašej kuchyne...."
Rad nožov SAKAI PROFESSIONAL dodávame v blistri.